Jubileum Fietstocht VAN Berkel & Slinge

Zondag 14 augustus 2022

De Agrarische Natuurvereniging VAN Berkel & Slinge viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. De vereniging is aangesloten bij VALA, de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek, en die viert dit jaar haar 10-jarig bestaan.
Genoeg reden dus om een Jubileum Fietstocht te organiseren.

De fietstocht van ca. 25 km vindt plaats op zondag 14 augustus
Via een mooie route rond Geesteren word je hier langs delen van het zonnebloemlint geleid dat VAN Berkel & Slinge nu al voor de tweede keer in Berkelland heeft aangelegd. Vorig jaar was dat nog 6 km, nu al 12 km!

Het start- en eindpunt is bij De Melktap in Geesteren. Onderweg zijn twee gezellige rustpunten met diverse kraampjes en verder vermaak.

Aanmelden en Starttijd
Aanmelden kan op de dag zelf, bij startpunt De Melktap, Nettelhorsterweg 21, 7274 EA Geesteren. Je ontvangt hier ook de routebeschrijving en drie consumptiebonnen. De Melktap is ook het eindpunt, met pannenkoek en ijs!

Starttijd:tussen 10.30 en 14.00 uur.

Kosten
€ 7,50 per deelnemer en € 5 voor kinderen onder de 12 jaar. Koffie / thee, ijs én een heerlijke pannenkoek zijn bij de prijs inbegrepen.

En de Achterhoekse SapPers heeft spontaan 50 liter lekkere appelsap gedoneerd. Je vindt de appelsap al tijdens de 1e tussenstop. Zolang de voorraad strekt!

 Onze leden hebben voor de fietstocht een kortingsbon van 2,50 euro ontvangen.

We zien jullie heel graag zondag 14 augustus!

Jubileum Fietstocht met
voordeel voor onze leden:

Onze leden kregen hiervoor een speciale uitnodiging met een kortingsbon van 2,50.

We zien jullie heel graag op 14 augustus!

 

 

Bedankt

Bedankt voor je inschrijving voor de Nieuwsbrief.