Een zonnebloemlint in 2022? Help mee!

Een eerste zonnebloemlint in Berkelland van ruim 5 km in 2021, dat was ons streven en dat is heel goed gelukt. Dit keer vooral rond Eibergen en Rekken. In 2022 gaan we graag voor een langer zonnebloemlint en op meer plaatsen in Berkelland. Om dat voor elkaar te krijgen moeten we al meteen weer op zoek naar sponsoren en donaties.
 

Onze aanpak: Met goede doelen en belangeloze medewerking

Dat zonnebloemlinten positief bijdragen aan de biodiversiteit, bijdragen aan het leven van bijen en dat ook mensen er vrolijk van worden, dat is inmiddels ruim bekend. Maar verder doen we het graag ook net even anders:

VAN Berkel en Slinge koppelt haar initiatief aan nog een ander goed doel: Voor 2021 zijn dit de afdelingen van Vereniging De Zonnebloem in Eibergen en Rekken.

De deelnemende agrariërs waren bereid om belangeloos mee te werken zodat het bedrag dat zij anders zouden ontvangen voor het plaatsen van zonnebloemen nu ook naar deze goede doelen gaat. Ook het inzaaien en beheer werd door vrijwilligers belangeloos aangeboden.

Met dank aan onze sponsoren van het eerste uur om dit mogelijk te maken: Gemeente Berkelland, Ten Elsen Boom en Groen, VALA, voormalig dierenarts Gemma Brinkhuis in Eibergen en de vrijwilligers die de ruim 30 agrariërs hebben bezocht en bereid vonden om in 2021 mee te doen.

Help mee om het zonnebloemlint in Berkelland ook in 2022 mogelijk te maken, en met een zo mogelijk langer lint!

Direct een paar meter zonnebloemlint doneren?

Met 1 euro komen we alweer een meter verder! Maak je meters over ten name van VAN Berkel en Slinge op NL90RABO0113691165 o.v.v. zonnebloemlint 2022. We zijn met elke meter geholpen. Alvast bedankt!

Word sponsor

We verwelkomen jou, je bedrijf of organisatie heel graag als sponsor.
Neem hiervoor contact op met Bennie Harbers, telefoon 06-81549982.

Welkom nieuwe sponsors voor 2022:

.

Volgend jaar weer een zonnebloemlint?

Help dan nu al mee.

Geïnteresseerd in sponsoring? Neem contact op met Bennie Harbers: 06-81549982.

Alvast een donatiebedrag overmaken? Dit kan ten name van VAN Berkel en Slinge op NL90RABO0113691165 o.v.v. zonnebloemlint 2022.

Alvast bedankt!