Plastic- en stretchfolie actie

Jaarlijks wordt door de VAN Berkel en Slinge en LTO-Noord afdeling Berkelland de mogelijkheid geboden om landbouwplastic en stretchfolie in te leveren. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden hiervoor in 2019.

Voorwaarden

Plastic

Het plastic dient bezemschoon te zijn en in handzame pakketten verpakt. Afgelopen jaar zijn er weer een paar mensen geweest waarbij dit bezemschoon te wensen over liet. Indien de vrijwilligers bij de container vinden dat het plastic onvoldoende schoon is kunnen zij het plastic weigeren. Hiernaast ziet u een foto waarbij de hoeveelheid zand etc. niet deugt.

Stretchfolie

Stretchfolie wordt aangeleverd in daarvoor bestemde zakken. Deze zakken kunnen vooraf worden gehaald bij de VAN Berkel en Slinge, ‘t Brendeke 10 te Eibergen. De kosten zijn 7,- euro per stuk. Er is dit jaar geen aparte container voor de stretchfolie wegens te weinig belangstelling.

 

Kosten

Per aflevering zijn de kosten ongeacht de hoeveelheid van levering 30,- euro voor leden van de VAN en of LTO-Noord, niet leden betalen 50,- euro. Dit bedrag ligt beduidend hoger dan andere jaren dit komt omdat dit jaar voor het ophalen van het plastic moet worden betaald. We gaan ervan uit dat we met deze prijzen quitte kunnen draaien. Komend najaar gaan we evalueren hoe we komende jaren met deze verandering in de markt om zullen gaan.

 Data en locaties aanlevering

Dinsdag 18 juni tussen 10.00 – 16.00 uur:

  • Loonbedrijf Baks, Wessel v. Eyllaan 4 te Borculo
  • Familie Krooshof, Warfslatweg 5 te Eibergen

 

Donderdag 20 juni tussen 10.00 – 16.00 uur:   

  • Loonbedrijf Timmerije, Eigdeweg 5 te Noordijk
  • Loonbedrijf Scharenborg, Bultmansweg 4a te Beltrum
  • Loonbedrijf Winkelhorst, Rekkensebinnenweg 22 te Rekken

Op deze dagen zijn mensen van LTO-Noord en of VAN Berkel en Slinge op de bovenstaande locaties aanwezig.

 

Vragen

Met vragen kunt u terecht bij de VAN Berkel en Slinge tel. 0545-477587.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op
t Brendeke 10 7152 BT Eibergen │tel: 0545 477587 │ of via het contactformulier

Bedankt

Bedankt voor je inschrijving voor de Nieuwsbrief.